Welkom

Zie jij ook hoe het licht op de bladeren van de bomen valt als je met de auto naar je grootmoeder rijdt? Zie je hoe het licht van het raam op haar gezicht valt en de rimpels van ervaring toont? Zie je hoe wonderlijk de koude tinten van de lucht van een mistige winterochtend de kale takken omlijnen? Of hoe de zon de wolken roze schildert als ze gedag komt zeggen?

Ik wel.

Welkom in de wereld van deze Oost-Vlaamse fotograaf, die haar passie in de lens legt.


Kymbra Laemont, Lylea en Zuko

Portretfotografie

Ik houd van de gestolen momenten, de momenten waar echte emotie aan te pas komt. Het gelukkigst ben ik als ik in jouw sessie een speciale foto heb die iets losmaakt.

Ik heb ervaring met verschillende formules. Je kan een fotoshoot willen met je gezin, misschien waarbij je kind(eren) centraal staat/staan, of je kan graag eens gewoon een serie mooie foto's van jezelf willen. Misschien wil je wel uit je comfort zone kruipen en je kleden zoals je altijd al eens over straat hebt willen lopen, maar heb je een goed excuus nodig? Ik wil graag dat excuus zijn als dat betekent dat het je blij maakt.

Spontane├»teit is belangrijk bij mij. Zelden zal ik meteen beginnen met het geven van instructies voor de ene of de andere pose. Een kind zal ik laten spelen in de speeltuin of het park met mama en papa. Een bruid zit ik (bijna) de hele dag op de hielen om zowel haar tranen als haar glimlach in kaart te brengen. Ik heb graag dat jij je goed voelt. 

Natuurfotografie, paars, oranje lucht

Wanddecoratie

Zuko en ik maken vaak een wandeling en soms komen daar prachtige foto's uit die ik zelf aan de muur zou willen hangen. Zie je een foto op mijn website waar je smoorverliefd op bent? Aarzel zeker niet contact op te nemen om hem te kopen.

Video

Wil je graag iets anders, iets dat misschien wat meer spreekt? Probeer een video voor je huwelijk of misschien zelfs als geschenk voor iemand die je na aan het hart ligt. Via mijn Facebook- en YouTubekanaal kan je mijn werk bekijken.


Filmen voor reclamevideo YouGo

Boeken

Sinds begin mei 2018 is Leeuwenoog op de markt. Beschikbaar via bol.com, De Standaard Boekhandel en andere platformen, zowel als paperback als e-book. Ik dank Elien Kellens voor haar mooie werk met de cover en iedereen die me met dit project heeft gesteund.

Leeuwenoog is het eerste boek van een trilogie. Ik hoop mijn lezers tevreden te stellen en het tweede boek dit jaar uit te brengen.

In 2014 ging Boekscout akkoord met het publiceren van mijn Engelstalige dichtbundel Reflections of a Young Mind. Voor wie interesse heeft, je kan het paperback-exemplaar hier bestellen.

Kymbra Laemont, Zuko, Leeuwenoog, Lylea