Fenja Laemont

Portfolio

Bekijk de wereld door mijn ogen via mijn portfolio. Kind, dier, vrouw, man... Niemand ontsnapt aan mijn lens.

Familie

Er is geen magischer moment om vast te leggen dan een gezinsuitstap. Klik door op de titel om de foto's van deze prachtige gezinnen te zien.


Steven De Bock, Kelly Dedecker

Huwelijken

Trouwen is iets heel aparts. De tranen van geluk gaan gepaard met de zenuwen bij het uitspreken van de geloftes, maar er is één ding waar je je geen zorgen om moet maken: je foto's. Daar zorg ik namelijk voor. Scroll door mijn portfolio en kijk of mijn visie bij de jouwe aansluit.


Peter De Bock, Isabelle Cougé

Portretfotografie

Wil je je vriend of vriendin een wonderbaarlijk moment geven dat voor eeuwig op papier wordt vastgelegd? Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar het resultaat van een fotoshoot met jou als model? Vind je het stiekem gewoon zalig om voor de lens te staan? Bekijk mijn foto's en vraag een offerte aan.

Fenja Laemont

Action & Animals

Ik ben van mening dat onze huisdieren deel uitmaken van het gezin. Geen betere manier om dat de eren dan foto's van hen te laten maken op een wandeling. Zoek je spannendere foto's? Doe je mee aan een dansoptreden, een sportwedstrijd of ga je voltigeren? Alles is bespreekbaar!


Zuko de edelpapegaai

Natuur

Zuko en ik maken graag al eens een wandeling en dan gaat ook de camera mee. Soms komen daar taferelen uit die het waard zijn aan de muur te hangen. Ben je op zoek naar iets nieuws in je stulpje? Ga snel kijken om te zien of er een foto tussen zit waar je verliefd op wordt.


Herzele

Grafisch ontwerp

Bij een belangrijke gebeurtenis in je leven hoort ook een uitnodiging, of een mooi opgemaakt kaartje. Ik kom bij jou langs en kijk wat jouw wensen zijn. Je hebt misschien graag een getekende stijl, of werkt liever met foto's? Ook volledig digitaal is een optie.